Op cursus in San Francisco

In Juni ben ik voor mijn werk op een soort snoepreisje geweest. Er was een cursus in verband met een nieuw project, en de cursus was in San Francisco. Nou, daar wilde ik wel heen.

 Vanuit onze afdeling in Nederland ging ik samen met mijn collega Michiel, een vent van een jaar of 38. Ik kende hem niet zo goed, maar hij leek me best aardig en zag er goed uit met een slank lijf en een vrolijke jonge kop. Een beetje een snelle jongen, dat wel. Hij kwam ook meer mee vanwege het commerciële gebeuren.

 Tijdens de vliegreis spraken we niet zo veel met elkaar, want het vliegtuig was heel vol en we zaten een eindje uit elkaar. Op zich wel prettig, want nu kon ik een beetje slapen om de jetlag tegen te gaan.

 Uiteindelijk checkten we in bij de Hyatt Regency Embarcadero. Echt een schitterend hotel vlak bij de pier aan de baai, met een pracht uitzicht uit de kamers. Aan de binnenkant had het hotel een gigantisch atrium van 17 etages hoog, zodat je als je naar je kamer liep (ik zat 15 hoog), je over de balustrade het hele hotel kon zien. Er waren ook van die glazen liften van waaruit je de hele atrium kon bekijken.

 Omdat we al op zaterdag reisden en de cursus maandag begon, hadden Michiel en ik een vrije zondag, en we spraken af om samen de stad te gaan bekijken.

De volgende dag trokken we samen met het typische San Francisco trammetje de stad in, en vertelden elkaar wat meer over onszelf. Ik kwam erachter dat Michiel al heel jong getrouwd was en al een zoon van 17 en een dochter van 15 had, maar dat hij nu sinds een jaar gescheiden was.

Hij leek al net zo verbaasd te zijn om te horen dat ik vrijgezel was, en was er best nieuwsgierig over. Hij vroeg me of ik de ware nog niet had gevonden, of dat ik het gewoon veel te leuk vond om lekker ongebonden te kunnen doen wat ik wilde. Ik antwoordde, dat het een beetje van beide was, dat ik het wel fijn vond om mijn gang te kunnen gaan. Hij zei “Goh ik had nooit gedacht dat jij zo’n veroveraarster was.”

“Ha, dat heb ik helemaal niet gezegd”, zei ik, maar hij had me door.
“Zo’n lekker wijf als jij heeft echt niet over belangstelling te klagen,” merkte hij droog op.
“Haha, OK, je hebt me door, maar bedankt voor het compliment,” lachte ik.

We vervolgden onze tocht door San Francisco, en het klikte echt heel goed. We hielden allebei van rechttoe rechtaan praten, wat echt het idee gaf dat je je niet in hoefde te houden.
Later op de dag, toen we beiden wat hadden gedronken, werden de gesprekken intiemer.
“Ik ben best wel een beetje jaloers op jouw vrijgezellenleven,” zei Michiel.
“Hoezo?” vroeg ik.
“Nou, als mooie vrouw met een vrije geest kun jij je gewoon lekker uitleven. Jij kan krijgen wie je wilt als je zin hebt in sex.”
“Ja, zo makkelijk is dat niet altijd hoor. Ik ben soms ook wel zes maanden achter elkaar aangewezen op mijn vingers en mijn vibrator. Met een vaste partner heb je toch veel regelmatiger sex.”
“Nou, in veel huwelijken verwatert de sex na een tijd.” Hij leek een beetje ongemakkelijk. “Het komt best vaak voor dat een van de partners eigenlijk nauwelijks nog zin heeft in sex.”
“Tsja, dat kan natuurlijk ook. Maar nu ben je weer vrij man toch?” beaamde ik.
“Nou, dat is wel lastig hoor als je bijna twintig jaar uit de roulatie bent geweest,” zei hij een beetje sip.
Ik had even het idee om het onderwerp maar te laten rusten, en Michiel leek dat ook wel goed te vinden.

Later, toen we terugkeerden naar het hotel, namen we afscheid in de lobby. Ik was van plan om nog te gaan trainen in de fitnessruimte van het hotel en vroeg hem of hij zin had om mee te doen. Dat vond hij een goed idee, hij had ook sportkleding meegenomen voor de fitness.

Een half uurtje later liep ik de luxe fitness ruimte in. Michiel was al bezig op een van de fitness bikes, en er waren nog twee Amerikanen bezig. Ik ging naast Michiel zitten en begon te fietsen.

“Lekker, he zo even flink inspannen?” zei hij.
“Ja, doet me altijd goed,” zei ik.
De twee Amerikanen gingen even later weg, en nu waren we alleen in de grote fitnessruimte.
“Zullen we een wedstrijd roeien doen?” vroeg Michiel.
“OK,” zei ik, “de verliezer betaalt morgenavond het diner.”

We gingen beiden op een roeimachine zitten en stelden die in op 1 mijl. We telden af en daar gingen we. Nu kan ik vrij aardig roeien dus ik had er wel vertrouwen in. We roeiden een minuutje en ik zag dat Michiel iets voor lag. Oei! Ik voerde mijn tempo op en haalde hem langzaam in. Hij had dat echter door en zette ook aan. Omdat ik niet voor hem onder wilde doen, ging ik steeds harder, maar hij ook. Ik vergde echt het uiterste van mijn lijf. Na een minuut of zeven wist Michiel net een paar seconden voor mij de mijl vol te maken.

Ik viel uitgeput en hijgend van mijn apparaat, ik was echt tot het uiterste gegaan. Michiel gleed ook uitgeput op de grond en hijgend lagen we tegen elkaar aan. Ik voelde zijn hijgende en zwetende lijf tegen het mijne. Instinctief sloegen we onze armen om elkaar heen, samen de zware inspanning delend. We keken elkaar aan, en als vanzelf zoende ik hem op de mond.

Hij beantwoordde mijn kussen en ik voelde zijn lippen tegen de mijne, zijn armen strakker om me heen. Woordloos zoenden we elkaar en lieten onze handen over elkaars lichaam glijden.

 Na een hele tijd lieten we elkaars lippen los en keken elkaar aan. Ik lag boven op Michiel en ging op hem zitten, mijn kruis op zijn pik. Hij stak zijn handen omhoog en vatte mijn borsten en kneep erin.
“Lekkere tieten hè?” vroeg ik.
“Oh, ja, ik loop al de halve dag te geilen op dat lekkere lijf van je. En nu kan ik het vast pakken.”
Ik trok mijn shirt uit en maakte mijn bh los. Ik duwde mijn borsten tegen elkaar en duwde ze in Michiel’s gezicht.
“Hier, dat is nog lekkerder dan vast pakken, lekkere jongen,” hijgde ik. Uit het gedempte gekreun en zijn likkende tong over mijn tepels maakte ik op dat hij het er mee eens was. Zijn handen op mijn rug trokken me nog dichter tegen hem en met zijn mond bewerkte hij mijn tepels, die zich prompt verhardden tot stijve puntjes.
“Ja, dat doe je lekker,” zuchtte ik en liet hem even begaan. Zijn handen gleden onder mijn broek en slipje en kneedden mijn kont. Met gesloten ogen genoot ik van zijn stevige liefkozingen. Ik voelde de opwinding in mezelf sterker worden.
Ik kwam overeind, ging van hem af en ging op mijn knieën naast hem zitten. Ik duwde resoluut zijn broeksband omlaag en haalde zijn pik te voorschijn. Hij was al behoorlijk gegroeid.
Ik pakte zijn pik stevig vast. Tergend langzaam ging ik een paar keer op en neer. Ik keek hem aan en duwde toen mijn lippen over zijn eikel, voorzichtig de voorhuid omlaag duwend.
“Oh God, wat doe je dat geil. Je maakt me gek,” zuchtte hij.
Ik begon hem langzaam maar stevig te pijpen, ik voelde zijn pik groeien in mijn mond. Michiel lag stil achterover, genietend van mijn lippen en tong die zijn eikel en paal streelden.
Zijn hand gleed strelend langs mijn been omhoog naar mijn broek. Hij wreef over mijn kut door mijn broek heen en voelde hoe vochtig het kruis was.
Hij pakte met beide handen mijn broek vast en trok die met slipje en al omlaag, mijn natte kutje ontblotend. Zachtjes liet hij twee vingers over mijn lipjes glijden.
Ik draaide me wat zodat ik op hem kwam te liggen en duwde mijn poesje in zijn gezicht. Even haalde ik zijn pik uit mijn mond om hem aan te sporen:
“Kom, Michiel, mijn kutje wil gelikt worden.”
“Ah, dit moet een droom zijn,” zuchtte hij, “jouw lippen op mijn lul, en je kutje op mijn mond.”
Ik voelde hem voorzichtig likjes met zijn tong over mijn lipjes geven, en toen gretig zijn mond tegen mijn kutje duwen. Een golf van opwinding vloeide uit mijn poesje door mijn lijf.
“Haa, lekker, ga door, ga door,” toen zijn tong mijn klitje vond, en me gek maakte met snelle likjes.
Ik nam zijn eikel weer tussen mijn lippen en probeerde opnieuw me te concentreren op zijn harde paal, maar dat viel niet mee nu ik zo intens gelikt werd. Ik pijpte hem nu snel en hard, mijn tong wild langs zijn pik glijdend. Ik proefde wat voorvocht dat uit zijn pik lekte, wat me alleen maar geiler maakte. Ik wilde hem klaar voelen komen in mijn mond, zijn zaad proeven.

Maar Michiel duwde nu twee vingers in mijn kutje en begon mijn G-spot te vingeren, terwijl hij driftig op mijn klitje sabbelde. Allemachtig, dat was woest. Ik voelde dat ik nu heel snel ging komen. Hij likte en vingerde me zo heftig, dat ik het niet meer kon stoppen. Ik liet zijn pik los en kreunde het uit:
“Oooh, oooh, oooh, jaaa, door. Oooh, ikkomikkomikkom. Oooh, oooh ,ooh.”
Michiel ging door met likken en vingeren tot ik hem hijgend om genade smeekte.
“Oooh, ooooh, Michiel. Oooh, stop, ik kan niet meer.”
Ik richtte me op en klom van zijn gezicht af. Hij keek me lachend aan:
“Dat vond je best lekker he?”
“Je was fantastisch,” prees ik hem, “maar nu wil ik jouw sperma proeven.”
“Oh ja, schatje, ga tekeer met dat heerlijke pijpbekkie. Je hebt me al zo geil gemaakt, ik wil dat geile smoeltje vol spuiten.”
“Oh ja, geile beer, neuk mijn mondje, vooruit.”

Hij stond op, zijn pik keihard overeind voor mij. Plagend sloeg hij zijn pik tegen mijn wang. Ik pakte zijn pik en nam hem in mijn mond. Terwijl ik hem aankeek begon ik hem diep te pijpen. Ik zag zijn gezicht vertrekken van geilheid. Eerst keek hij me geil aan, opgewonden door het schouwspel van zijn pik in mijn mond. Maar al snel werd hij geiler en begon hij zijn heupen te bewegen, letterlijk mijn mondje neukend. Ik hield mijn hoofd stil en liet hem neuken. Sneller en sneller liet hij zijn eikel tussen mijn lippen door glijden. Ik voelde zijn pik zwellen en beet nog wat steviger in zijn pik.
“Jaa,” kreunde hij, “ik kom, ik kom. Ik spuit je vol.”
Met dikke stralen voelde ik zijn ziltige sperma mijn mond in schieten. Zijn schokkende pik spoot mijn mond vol. Heel vol, hij spoot echt veel.

Hijgend rustte hij, zijn naschokkende pik in mijn met zijn zaad gevulde mondje. Langzaam trok hij zijn slinkende pik uit mijn mond.
“Ooh, schat, dankjewel, dat was zo geil,” zuchtte hij.
Ik slikte zijn sperma door en keek hem aan.
“Hmm, dat merkte ik, ja,” lachte ik, “wat een lading.”
“Tja, ik ben lang niet zo lekker klaargekomen,” zei hij.

Ik stond op en pakte hem vast.
“Laten we hier vertrekken voor we betrapt worden, kom mee naar mijn kamer. Dan douchen we even lekker en dan neuken we nog een keer!” stelde ik voor.
“Ha, met jou krijg ik mijn pik vast wel weer stijf,” stemde hij toe.
Ik hees mijn slip en broek op, net als Michiel, en trok mijn shirt aan.
Met onze handdoeken en mijn bh in de hand schoten we de gang op, naar de liften.
Michiel drukte op het liftknopje en een van de open liften stopten voor ons. We stapten in drukten op etage 15, snel gedag zeggend tegen de twee jonge Amerikaanse vrouwen in de lift.
Samen keken we uit over de gigantische hotellobby. De twee jonge meiden stonden flink te giechelen, en tuimelden heftig lachend uit de lift op een lagere etage.
“Misschien zien we er toch te naakt uit,”zei ik tegen Michiel.
Hij keek me strak aan en begon te lachen.
“Of misschien hebben ze die spermaklodders op je kin gezien,” lachte hij.
Ik keek in de spiegel in de lift, en inderdaad, ik liep rond met een paar dikke klodders sperma op mijn kin.

 Gierend van de lach liepen we naar mijn kamer, en ik opende de deur.
We tuimelden de kamer in, en plukten aan elkaars kleren. Michiel trok mijn shirt uit over mijn hoofd en pakte mijn borsten weer. Ik trok zijn broek omlaag en begon aan zijn geslonken pik te trekken.
We trokken alles uit en doken de badkamer in. Michiel draaide de douche open en we gingen er onder staan. Michiel’s handen gleden over mijn lijf, kneedden mijn borsten, streelden mijn kutje, knepen in mijn kont. Ik rukte aan zijn pik, die langzaam harder werd.
“Oh, Jezus, het is jaren geleden dat ik twee keer achter elkaar ben klaar gekomen,” hijgde Michiel. Hij keek een beetje bezorgd naar zijn halfzachte pik.
“Kom maar, lekkertje, we krijgen hem wel stijf,” zei ik. Ik wilde nu echt flink geneukt worden door hem.

We stopten de douche en droogden elkaar een beetje af. Ik liep de kamer weer in en ging op bed liggen, mijn benen wijd en mijn kut uitnodigend geopend voor zijn paal.
Hij kwam bij me en wreef zijn eikel over mijn natte kutje tot zijn pik wat harder werd.
Ik pakte gedecideerd zijn pik en duwde hem, nog niet helemaal hard, in mijn kut.
“Kom, neuk me,” moedigde ik hem aan.
Hij begon me te neuken alsof zijn leven er van af hing. Ik voelde zijn pik pompen in mijn kut.
Ik moedigde hem verder aan: “Oh ja, toe maar, neuk mijn geile kutje met die paal van je.”
Eerst voelde ik niet zo veel maar na een tijdje werd zijn pik echt keihard, en dikker, en ik voelde hoe zijn pik me nu geheel vulde, terwijl zijn bekken tegen mijn klit stootte. Ik voelde mijn opwinding stijgen en sloeg mijn armen en benen om hem heen.
“Ooooh. Ga door, ga door. Je maakt me zo geil. Neuk mijn kut, neuk mijn kut, neuk mijn geile hoerenkut.”
Hevig kreunend en schuddend kwam ik klaar, maar Michiel neukte keihard door, hijgend in mijn nek. Ik voelde mijn orgasme langzaam weg ebben, maar hij pompte gewoon door zodat ik bijna meteen weer enorm geil werd.
“Ooh, kom dan, spuit me kut vol, geile beer,” schreeuwde ik nu.
Ik voelde zijn pik zwellen en Michiel steunde luid toen het bevrijdende orgasme zijn pik liet spuiten. Hijgend en steunend gaven we ons aan elkaar over, terwijl zijn tweede lading mijn kutje vulde.

 Uitgeput lagen in elkaars armen. Dit werd een leuke week.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Erotiek, Maxine en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op Op cursus in San Francisco

 1. Rob zegt:

  Kijk zo\’n cursus is niet verkeerd … hahaha … mooi verhaal Maxine

 2. Just zegt:

  mmm heerlijk verhaal

 3. paul zegt:

  Super geschreven, we hebben beide het verhaal gelezen en na afloop heerlijk samen sex gehad. Je hebt echt talent voor het schrijven ga vooral door. Anneke en Paul

 4. Hans zegt:

  Heerlijk verhaal, ik werd er lekker geil van, bedankt!!!!

 5. Pieter zegt:

  weer een lekker verhaal Maxine!!!

 6. Hans zegt:

  Jammer, dat de laatste tijd geen verhalen meer schrijft, ze zijn erg mooi en geil, hi

 7. Niels zegt:

  voortreffelijk, graag meer.

  ook ’n keer chatten?
  Woon in Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s